Modulboks

(2 produkter)

Modulbokse til dine ønsker og behov

Hos Herning Pengeskabsfabrik leverer vi modulbokse i den størrelse- samt med det sikringsniveau, du ønsker. Alle modulbokse leveres efter opgave eller pladsbehov.

Er du i tvivl om hvilken type modulboks, der passer bedst til dine ønsker og behov? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte vores professionelle og erfarne personale, der altid sætter en stor ære i at servicere den enkelte kunde på den bedst mulige måde. Vores medarbejdere råder over en stor ekspertise – spørg dem derfor hellere end gerne til råds, inden du køber modulboksen.

SIKKERHEDSNIVEAU OG FUNKTIONALITET

Det laveste sikkerhedsniveau som kan vælges til vores modulbokse er EN1143/1 grade 1. Er dette niveau ikke tilstrækkeligt, kan vi levere boksrum helt op til sikrings niveau EN1143/1 grade 6.

Boksrum ses ofte etableret med én adgangsvej / boksdør, men kan efter ønske leveres med flere døre.

Adgangen til modulboksen sker via boksdøren, herudover kan der etableres en gitter dør / Day Gate i boksen. Aflåsning af boksrummet sker via nøglelås og/eller elektronisk kodelås. Sikring af modulboksen kan også kombineres med nyt eller eksisterende alarmsystem. Der monteres via alarmleverandør – ofte en vibrationsdetektor – et eller flere steder på boksrummet. Inde i modulboksen placeres ligeledes min. 1 PIR detektor.

Vil du høre mere?

Ønsker du kompetent rådgivning og vejledning vedrørende vores modulbokse? Så kontakt os, og få bistand til projektering og evt. et specifikt tilbud hvis relevant.

Sortér efter: