God kvalitet – også når det kommer til samarbejdet


Da Bagger Låse & Alarm indledte samarbejdet med Herning Pengeskabsfabrik, havde de brug for en samarbejdspartner, der levede op til deres høje krav til kvalitet. I dag er låsevirksomheden stadigvæk fuldt ud tilfredse med de produkter, virksomheden leverer. Og det samme er slutkunden.

 

De leverer varen

Thomas Bagger, medejer af Bagger Låse & Alarm, understreger, at det ikke udelukkende er kvaliteten, der er kernen i det gode samarbejde. Der er flere ting, som skal fungere, når man er afhængige af en anden virksomhedes produkter.

”For os er det vigtigt, at vi kan regne med den virksomhed, der leverer vores varer. Ellers ender vi jo med at have sure kunder. Og Herning Pengeskabsfabrik har fx altid varer på lageret", forklarer Thomas Bagger, medejer af Bagger Låse & Alarm A/S.

Han forklarer yderligere, at de sætter pris på virksomhedens fleksibilitet og evne til at handle hurtigt på eventuelle udfordringer. Det er klart, at der en tryghed i at vide, at Herning Pengeskabsfabrik kan løfte de opgaver, låsesmeden giver dem. Hver gang.

 

Skabe, der passer kundens behov

Herning Pengeskabsfabrik har et bredt sortiment af produkter, som Bagger Låse & Alarm gerne vil kunne tilbyde deres kunder. Derudover er de eksperter i at udvikle og producere specialfremstillede pengeskabe, boksdøre og sikkerhedsdøre.

”Hvis vores kunder har brug for et helt unikt pengeskab, der opfylder nogle helt særlige behov, kan vi få det lavet hos Herning Pengeskabsfabrik. Ingen opgave er umulig”, fortæller Thomas.

Bagger Låse & Alarm har bl.a. fået fremstillet 47 specialskabe til en virksomhed, der var plaget af en bestemt type indbrud. Deres skabe havde meget specifikke behov.

”Mange vil sikkert tro, at specialskabe er minimum 50 % dyrere end standardmodellen. Men det er faktisk ikke tilfældet. Og det betyder selvfølgelig også noget for os og ikke mindst for vores kunder”, pointerer Thomas.

Når Herning Pengeskabsfabrik fremstiller specialskabe, er det muligt at få lavet en prototype. For Bagger Låse & Alarm betyder det, at produktet de leverer til kunden, i langt de fleste tilfælde, ’sidder lige i skabet’. 

Forespørgsel

Kontakt
Herning Pengeskabsfabrik A/S
Taksvej 9
7400 Herning
Danmark

+45 97 12 32 88
info@Herning-Pengeskabsfabrik.dk

Hent katalog