Værdiskabe

(4 produkter)

Man kan gøre mange ting for at forebygge indbrud. Men hvis man alligevel bliver udsat for et, så er det en rigtig god idé at have et værdiskab. Selvom man måske ikke har kunnet holde tyven ude, så betyder værdiskabe, at man i det mindste haft indflydelse på, hvad tyven har haft adgang til.

Med et fastboltet værdiskab kan man effektivt nedsætte risikoen for, at indbrudstyven får fat på penge, computer, tablet, smykker, pas eller andre værdidokumenter. Vores værdiskab er såkaldte ikke-godkendte modeller, som egner sig til private husholdninger, da de ikke opfylder lige så skarpe krav som værdiskabe til erhvervsvirksomheder.

Sortér efter:

GØR LIVET SURT FOR INDBRUDSTYVEN

Med et værdiskab har en simpel indbrudstyv stort besvær med at få adgang til værdigenstande. En tyv har oftest kort tid til at arbejde i, og hvis en opgave virker som en for stor mundfuld, så er tyven mere tilbøjelig til blot at indsamle andre og mindre værdifulde genstande.

Hos Herning Pengeskabsfabrik har vi blandt andet modellen HB50, som er et dobbeltvægget sikringsskab med brandisolering. På vores værdiskabe er monteret en elektronisk kodelås, hvilket giver en større fleksibilitet Derudover kan værdiskabene boltes fast i bunden, så de bliver nærmest umulige for tyven at tage med. Begge vores værdiskabe har brandtest NTFire 017-60P.

BEGRÆNS FØLGERNE AF ET INDBRUD MED VÆRDISKABE

Hvis uheldet er ude, så kan man begrænse følgerne med et værdiskab. Med et værdiskab kan du gemme de vigtigste ting, som er svære at erstatte. Familiebilleder, elektronik og værdidokumenter kan opbevares sikkert i et værdiskab, hvis robusthed og sikkerhed fornemmes ud fra dets tunge vægt i forhold til størrelsen. Vores værdiskab HB70 rummer desuden en hylde, som gør det nemt at organisere og holde overblik. Hermed er det let at overskue forskellige genstande såsom mapper, dokumenter eller andet.

 

Udforsk Vores Omfattende Sikkerhedssortiment

Men hvorfor stoppe ved værdiskabe? Herning Pengeskabsfabrik tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedsprodukter, der dækker ethvert behov.
Fra vores brandsikre skabe til nøgleskabe og dokumentskabe, hver model er designet med den samme omhu og opmærksomhed på detaljer, som sikrer, at dine værdier forbliver sikre under alle forhold. 

Ønsker du kompetent rådgivning og vejledning? Så kontakt os, og få evt. et specifikt tilbud.