Brandskabe

(7 produkter)

Brandskabe til sikker opbevaring

Et brandskab er til dig, der ønsker brandsikker opbevaring af dine værdipapirer, fotos, dokumenter eller andre værdigenstande. Vores brandskabe er 100% brandsikre og fås i et bredt udvalg af størrelser, design og tilpasningsmuligheder.

Med et af vores brandskabe sikrer du din værdigenstande imod både tyveri og brand. Find det er perfekte brandskab til din virksomhed eller privatbolig hos Herning Pengeskabsfabrik.

Sortér efter:

Hvorfor skal du vælge et brandskab?

Brandskabe er velegnet til virksomheder eller personer, som opbevarer kontrakter, værdipapirer, fotos eller andre papirbaserede dokumenter. Ikke nok med, at skabet er tyverisikret – nu er det også brandsikret! Det giver dig en stor tryghed, da dine værdigenstande er sikret mod flere forskellige former for trusler –interne såvel som eksterne.

Alle vores brandskabe kan holde til ekstremt høje temperaturerne, og alt efter, hvilket skab du vælger, så kan de modstå de høje temperaturer i 1-2 timer. Selv i disse ekstreme temperaturer vil dine dokumenter stadig forblive i oprindelig stand. Skabene er brandtesten ifølge den nordiske NT Fire 017 60P og 120P standard.

Udover at brandskabet er optimalt sikret, så er det også en diskret løsning, som kan tilpasses til en række forskellige størrelser og vægtklasser. Hvis du mangler et brandskab til et mindre kontor, kan du med fordel overveje vores HB50 brandskab, hvor en større virksomhed burde overveje et større og bedre sikret HB300 brandskab.

Hvis du flere spørgsmål til, hvorfor eller hvilket brandskab du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os på 97 12 32 88, eller besøge vores kontaktside og få rådgivning.

 

Hvem har brug for et brandskab?

Brandskabet er specielt velegnet til virksomheder, som besidder værdifulde papirbaserede dokumenter som kontrakter, værdipapirer, fotos eller lignende. Det kunne også være de mange, danske virksomheder, der er pålagt den 5 årige opbevaringspligt af regnskaber. Egnede virksomheder kunne f.eks. være:

-          Revisorer

-          Fagforeninger

-          HR-afdelinger

-          Banker

En katastrofal brand kan have mindst lige så alvorlige konsekvenser som et tyveri. Derfor kan et brandsikret skab være den helt rigtige løsning til din virksomhed.

 

Få det perfekte brandskab til dine behov

Vi tilbyder at finde det perfekte brandskab til din virksomhed eller privatbolig. Vores brandskabe er lavet af mærket Diplomat, som leverer flotte og topsikrede brandskabe til EU. Du finder både brandskabe produceret inden for og uden for EU. Vores brandskabe lever både op til de nordiske brandtests NT Fire 017 og er desuden tyverisikret med EN14450 S1. Alt dette giver dig en stærk løsning til opbevaring af dine værdier.

Derudover får du også en række forskellige tilpasningsmuligheder. Vælg f.eks. mellem elektronisk kodelås eller nøglelås, og find den helt rigtige størrelse – lige fra de helt små HB50 eller HB70 brandskabe til de større HB380 modeller.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med at finde sikre og kvalitetsfyldte løsninger til opbevaring af deres værdipapirer – både erhvervs- eller privatkunder, men også offentlige institutioner og kirker. Hvis du vil have hjælp til at finde dit næste brandskab, så kan du altid kontakte os på 97 12 32 88, eller besøge vores kontaktside og få rådgivning.