Sikringsskabe grade 0

(10 produkter)

Moderne og godkendte sikringsskabe

Vil du undgå at miste dine værdier, dokumenter eller andre værdigenstande i tilfælde af indbrud? Så er et kvalitetsproduceret sikringsskab det rigtige valg for dig. Et sikringsskab er en fleksibel og tryg løsning for virksomheder eller private hjem. Skabene yder sikkerhed for en lang række aktiver som f.eks. dokumenter, servere, film og billeder m.m. Hos os finder du en række danskproducerede sikringsskabe til både det private hjem, men også til store virksomheder, som besidder disse værdifulde og sensitive dokumenter og værdigenstande.

En stigning i indbrud, både i private hjem og virksomheder, har gjort det nødvendigt for virksomheder at investere mere i sikkerheden for deres dokumenter og værdigenstande. Moderne pengeskab med kode eller almindelig lås er heldigvis stærkere end nogensinde før. Et sikringsskab kan derfor være afgørende for, om tyvene slipper afsted med dine værdigenstande eller ej.

Hos Herning Pengeskabsfabrik har produceret pengeskabe siden 1922, og har derfor mange års erfaring med udvikling og produktion af pengeskabe, sikringsskabe, nøgleskabe, våbenskabe, værdiskabe og en lang række andre sikkerhedsmæssige produkter. Alle sikringsskabe er udført i solid, dansk kvalitet og opfylder sikkerhedsgodkendelsen SSF3492, også kaldet Skafor blåt niveau. Du kan derfor trygt og sikkert gemme dine værdier i skabet. Vi har udover sikringsskabe også brandskabe, så dine værdier er sikret i forbindelse med brand.

Sortér efter:

Danske sikringsskabe efter dine behov

Vores sikringsskabe er produceret i Danmark af højkvalitetsstål. Derudover opfylder skabene sikkerhedskravene indenfor SSF3492, også kendt som Skafor blåt niveau. Dette betyder at skabene er sikret imod angreb med mekaniske værktøjer i mere end 28 minutter.

Sikringsskabe er ekstremt brugbare både for deres høje sikkerhed, men også for fleksibiliteten i indretning. Vores skabe fås i forskellige opbygning både med henblik på indretning og udvendige mål. Du kan få sikringsskabe med flytbare hylder eller forskellige låse. Har du specielle ønsker eller behov for dit sikringsskab, tager vi gerne imod specialordrer, så du får det helt rigtigt sikringsskab.

Rack og serverskabe finder også anvendelse når sikring af IT udstyr skal gennemføres. De anvendte sikringsniveauer kan være SSF3492 ( Niveau EN1143/1 grade 0), eller som EN1143/1 grade 1. Ønsker man imødekomme NIS2 direktivet (trådt i kraft januar 2023), kan denne sikringsmetode også blive anvendt.

Nogle områder kræver herudover, også en TEMPEST sikring. Dette kan ske jf. Nato SDIP-27/1 level A (100dB / 30MHz-10GHz / 1m), European standard EN 50147-1 og NSA94-106