Pengeskabe grade 1

(17 produkter)

Godkendte pengeskabe i top kvalitet

Beskyt dine byttepenge, kassebeholdning og andre værdier mod tyveri med et pengeskab. Se vores udvalg nedenfor eller besøg vores showroom i Herning.

Skabene er  EN1143 /1 grade 1 godkendte, hvilket betyder, at pengeskabene er yderst sikre og du trygt kan opbevare dine penge og værdier der. Du kan få skabene med nøglelås eller kodelås, alt efter hvad du foretrækker. Det er også muligt at få eftermonteret en kodelås på skabe med nøglelås. Sikkerheden kan herudover øges ved anvendelse af tidsforsinkelse på en elektronisk lås, denne mulighed er standard på vore elektroniske låse til pengeskabe. Er skabene i denne kategori for tunge til dit behov, kan du med fordel se nærmere på udvalget af sikringsskabe, som både er lettere og billigere.

Hvordan opbevare smykker:
Anvend smykkebakker i pengeskabet, overskueligt og nemt. Se her

Sortér efter:

Vi hjælper med det rette valg af pengeskab

Der er mange faktorer, der afgør, hvilke skabe der er mest optimale for den enkelte - og her hjælper vi hos Herning Pengeskabsfabrik med at matche dit eget eller din virksomheds behov med det rette pengeskab. Det kan være forskelligt, hvilket behov man har, og vi står klar til at varetage alt rådgivning lige fra privatpersoner til de erhvervsdrivende. I takt med at forsikringsselskaberne stiller højere krav til sikringsniveauet, efterlever vi hos Herning Pengeskabsfabrik alle nødvendige forhold omkring sikring, så du kan føle dig sikker og samtidig indbrudssikre alle dine værdier.