Pengeskabe

(11 produkter)

Det perfekte værn for værdigenstandene

Står du med kontanter, smykker, dokumenter eller andre værdigenstande som du gerne vil sikre mod tyveri? Så er et pengeskab en fantastisk løsning. I dag produceres der pengeskabe både til private hjem, men også til store virksomheder, som benytter pengeskabene i en erhvervsmæssig sammenhæng.

Indbrud og tyveri er desværre en voksende tendens i det danske samfund, og derfor er sikring af dine værdigenstande særdeles vigtigt. Heldigvis er moderne pengeskabe med kode eller almindelig nøgle stærkere end nogensinde før og kan være den afgørende forskel for, om dine værdigenstande er i sikkerhed ved et indbrud.

Hos Herning Pengeskabsfabrik har vi produceret pengeskabe siden 1922, og har derfor mange års erfaring med udvikling og produktion af både pengeskabe, sikringsskabe, nøgleskabe, våbenskabe, værdiskabe og en lang række andre sikkerhedsmæssige produkter. Med et pengeskab fra os er dine værdier i sikkerhed, og du kan få ro i sindet.

Sortér efter:

Danske kvalitets pengeskabe efter dine behov

Vores skabe er produceret i Danmark af højkvalitetsstål og opfylder de nødvendige sikkerhedskrav for korrekt opbevaring af værdigenstande. Alle vores pengeskabe opfylder sikringskravene for EN1143/1 grade 1, også kaldet Skafor rødt niveau. Derudover er skabene også testet for brandsikring. Skabene kan produceres med både kodelåse, f.eks. Spartan elektronisk kodelås eller almindelig nøglelås.

Der findes et pengeskab til ethvert behov, uanset om du behøver en bestemt størrelse, kvalitet eller indretning. Har du specielle ønsker eller behov for dit pengeskab, tager vi gerne imod specialordrer, så du kan få det helt rigtige pengeskab.