Nøgleskabe

(12 produkter)

Sikker og praktisk opbevaring af nøgler

Hvis du står med behovet for at opbevare dine nøgle eller mindre genstande, trygt og sikkert, kan du med fordel investere i et nøgleskab. Det giver dig en diskret måde at gemme nøgler til virksomhedens faciliteter, lokaler, køretøjer eller måske endda til dit private hjem, uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Nøgleskabene kan monteres med nøglelås, elektronisk kodelås eller en helt tredje mulighed. Derfor er det også en særdeles fleksibel og tilpasset løsning.

Hos os kan du f.eks. finde en nøgleboks med kode, nøgleskab med kode, nøgleboks med kodelås eller et helt almindeligt nøgleskab til hjemmet. Vores produkter kan selvfølgelig tilpasses dit behov eller ønske, og derfor opfordrer vi dig også til at kontakte os, hvis du ikke finder det du leder efter.

Sortér efter:

Tilpassede nøgleskabe til sikker opbevaring

Nøgleskabe kombinerer trygheden og sikkerheden fra de almindelige sikringsskabe, med en smart måde at opbevare dine nøgler på. Du kan derfor bedre administrere din nøgler og samtidig undgå uhensigtsmæssig adgang til dem. Derudover kommer vores nøgleskabe med en lang række funktioner og tilpasninger, så de passer til dine specifikke behov og ønsker.

Nøgler har en afgørende værdi i både virksomheder og det private hjem. Derfor kan tyveriet eller tabet af en nøgle medføre langvarige problemer. I bedste tilfælde vil det resultere i tabte kroner og øre på udskiftning af de forskellige låse, men i værste tilfælde, kan det resultere i tyveriet af værdifulde genstande, informationer eller andre værdigenstande. Nøgleskabe er specielt egnet til virksomheder, som administrer ejendomme, hoteller eller bilforhandlere.

Hos Herning Pengeskabsfabrik har vi produceret pengeskabe siden 1922, og har derfor mange års erfaring med udvikling og produktion af både pengeskabe, sikringsskabe, nøgleskabe, våbenskabe, værdiskabe og en lang række andre sikkerhedsmæssige produkter. Med et nøgleskab fra os er dine nøgler i sikkerhed, og du kan få ro i sindet.

 

Højkvalitets nøgleskabe til dine behov

Vores nøgleskabe er produceret i Danmark af højkvalitetsstål og giver dig en sikker og diskret måde at opbevare dine værdifulde nøgler på. De fleste af skabene er certificeret til nøgle opbevaring, men enkelte pengeskabe, specielt til privat brug, er ikke egnet til institutioner eller virksomheder med specielle sikkerhedskrav. Vores stærkeste nøgleskabe er SSF3492-godkendt og er testet til SKAFOR blå (sikringsniveau EN1143/1-0). Det betyder, at vores stærkeste nøgleskabe kan modstå angreb fra mekaniske værktøjer i længere perioder.

Nøgleskabene kan desuden produceres til dine specifikke behov. Øget sikkerhed, mere plads eller med nøglelås eller elektronisk kodelås. Så hvis du har yderligere behov eller ønsker, så tager vi gerne imod specialordrer, så du kan få det helt rigtige nøgleskab til din virksomhed eller dit hjem. Du kan f.eks. få produceret dit helt eget nøgleskab til bilnøgler eller elektroniske nøgleskab.