Norlyx Våbenskabe

(10 produkter)

Våbenskab i høj kvalitet

Når det drejer sig om våben og ammunition er et våbenskab ikke bare en mulighed. Det er også en nødvendighed. Markedet er fyldt med våbenskabe i mange forskellige prisklasser – men i den grad også i mange svingende kvaliteter. Hos Herning Pengeskabsfabrik står vores engagerede og imødekommende medarbejdere altid klar til give dig gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilket våbenskab, der egner sig bedst til dine behov. Gode råd er gratis – så spørg hellere end gerne, hvis du er i tvivl. Du kan altid ringe på (+45) 97 12 32 88

OPFYLDER ALLE DE KRAV, VÅBENLOVEN STILLER TIL VÅBENSKABE

Vores våbenskabe sikrer dine våben på den bedst mulige måde, og de opfylder de krav, våbenloven stiller til et våbenskab. I vores udvalg af våbenskabe kan du forvente at finde skabe, der opbevarer dine våben sikkert og forsvarligt. Vores våbenskabe er anerkendt & registreret hos Forsikring & Pension.

SS3492 godkendelsen bygger på en seriøs test, der simulerer et mekanisk angreb med værktøj årgang 2022 hvorfor du kan vide dig sikker på kvaliteten.

Våbenskabe er et kapitel for sig: Skafor Blå og EN1143/1-0 har kun krav om EN1300-A låse. SS3492 kræver derimod en SS3880 godkendelse – dvs. en EN1300-B lås – der er en højsikkerhedslås som bl.a. anvendes til EN1143/1 grade 3 skabe. Her er der således tale om låse, som anvendes i eks. guld & sølv branchen.

Sortér efter:

Kodelås eller nøglelås til våbenskabet?

På et nyt skab, kan du altid konvertere til en anden låsetype, så dit valg af lås ved køb at våbenskab, er derfor ikke definitivt

Kodelås fordele / ulemper
Ingen udfordring med at gemme nøglen eller at finde den
Du bestemmer din egen kode
Glemmer du koden – kommer du ikke ind
Koden kan deles via eks SMS

Nøglelås fordele / ulemper
Nøglen skal opbevares forsvarligt og på et sted, der er utilgængeligt for uvedkommende, jf. våbenloven
Nøgler kan glemmes/tabes/knække
Nøglen videregives fysisk
Har du ingen eller en knækket/beskadiget nøgle – kommer du ikke ind