Boksdøre og Våbenkammerdøre

(3 produkter)

Sikringsdøre til sikringsrum, våbenrum og våbenkamre

Når det kommer til sikkerhed, skal en sikringsdør eller boksdør til sikkerhedsrum, våbenkamre eller rum med sensitiv information være i højeste kvalitet og med det rette sikringsniveau. Derudover findes der, i tilfælde af våbenkammerdøre, en række lovkrav ift. til våbenloven, som skal overholdes. Dem kan du læse mere om nederst på siden.

Vi tilbyder sikkerhedsgodkendte døre til dine boksrum eller våbenrum, hvor designet er enkelt og stilrent, men aldrig går på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Du kan også tilpasse boksdøren specifikt til dine behov og ønsker. Uanset om det er højere sikringsniveau, elektronisk kodelås eller et andet udseende.

Sortér efter:

Få den helt rigtige boksdør eller våbenkammerdør

Der findes en række forskellige boksdøre. Det vigtigste er, at du er bevidst om dørens primære formål. Vores boksdøre kommer med en række sikkerhedsparametre. De opfylder en række forskellige sikkerhedsgodkendelser, sikringsniveauer og med en række funktioner, som gør dørene særdeles brugbare i specifikke situationer. Et eksempel er vores boksdøre som opfylder sikringsgraden EN1143/1 grade 0, også kaldet Skafor Blå gruppe 2. Disse boksdøre er både forsikringsregistrerede og opfylder et sikringsniveaue på 40/50. Derudover kan du tilpasse en sikringsdør til et specifikt formål. Det kan f.eks. være et særdeles værdifuldt boksrum eller våbenkammer. Men af den grund, er det også en fordel at kontakte os inden du træffer et valg. På den måde kan du være sikker på, at døren overholder den rette sikringsgrad og sikringsniveau. Derfra kan vi sammen finde den bedste dør til lige dit formål.

Hos Herning Pengeskabsfabrik har vi produceret pengeskabe siden 1922, og har derfor mange års erfaring med udvikling og produktion af både pengeskabe, sikringsskabe, nøgleskabe, våbenskabe, værdiskabe og en lang række andre sikkerhedsmæssige produkter. Med en boksdør fra os er dine våben og værdigenstande i sikkerhed bag lås og slå.

 

Lovpligtig sikringsdøre til våbenopbevaring

Når du opbevarer op til 24 våben, skal dette ske i overensstemmelse med våbenloven. Du er derfor forpligtet til at sikre, at dine våben er korrekt opbevaret, f.eks. med en af vores sikkerhedsgodkendte boksdøre eller våbenkammerdøre.

Våben, som er nævnt i våbenlovens § 1, stk. 1, nr. 1, skal ske i et sikringsskab, som minimum er godkendt i EN 1143-1 grade 0, eller et tilsvarende sikringsniveau. Sikringsskabe med en vægt under 1.000 kg skal være forsvarligt fastboltet til gulv, væg eller lignende. Det betyder, at du skal være fuldstændig sikker på, at du har den rette dør til våbenkammeret. Er du i tvivl om du er dækket ind? Så kan du altid kontakte os og stille spørgsmål til din boksdør eller sikringsskab.

 

Specialproducerede sikkerhedsdøre

Vi forhandler også døre fra sikkerhedsproducenten Rapp Bomek, i Norge. Vi har udvalgt et par referencer, som illustrerer deres tidligere arbejde:

The construction of a new Munch Museum of Edvard Munch and Stenersen collection has started in Oslo.
National Museum in Oslo, Norway. It will be the largest art museum in the Nordic countries.

Disse døre er produceret og godkendt i sikringsgraden EN 1627 og er særdeles velegnet til virksomheder med høje sikkerhedskrav. Disse døre kan produceres i både sikringsniveauerne RC3, RC4, RC5 eller RC6. Derudover produceres de som enkelte eller dobbeltdøre, med mulighed for glasfyldninger.

Er du i tvivl om det rette sikkerhedsniveau, så kan du altid kontakte os og få rådgivning.