Vilkår online salg

Vilkår onlinesalg via Herning-Pengeskabsfabrik.dk

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner (DKK), hvor intet andet nævnes. Priserne er dagspriser.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland.
Enhver samhandel med udlandet, såvel indenfor som udenfor EU, sker alene efter forudgående aftale, og ingen varer bliver afsendt, før der er modtaget betaling til Spar Nord kto 9221 4564894163
Fragten til udlandet aftales ved ordrebekræftelse.
 
BETALING:
Du kan betale med forskellige betalingskort. Købssummen trækkes først fra din konto, den dag vi sender varen. Al kommunikation mellem os foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og vi gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.
Følgende betalingskort kan benyttes: Dankort, Visa/Dankort, 
 

Kontrolcifre - hvad er det?
Kontrolcifre er et trecifret tal - typisk de tre sidste tal i en talrække - som er trykt bag på langt de fleste betalingskort.
 
Selvom du ikke har kontrolcifre på dit kort, kan du stadig handle hos os. Men har du kontrolcifre på dit betalingskort, beder vi dig opgive disse. PBS tjekker, at oplysningerne om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre er fra samme betalingskort.
  
LEVERING i Danmark :
Herning-pengeskabsfabrik.dk søger normalt at levere indenfor 2-5 hverdage, dog kan leveringstiden for nogle produkter, specielle reservedele og produkter være længere.
Normalt sendes de bestilte varer med fragtmand. Varer sendt direkte fra vor leverandører sendes med leverandørens fragt/postfirma. Skulle det blive nødvendigt at spore en forsendelse, skal du kontakte herning-pengeskabsfabrik.dk.
  
Alle ordrer/varer på 20 kg. og opefter, som f.eks. værdibokse/pengeskabe/sikringsskabe/brandskabe/våbenskabe mm. leveres til fortov eller rampe i stueplan, på den pågældende leverings adresse som angivet ved/i ordre afgivelse. Yderligere indtransport er IKKE indeholdt i leveringsomfanget / varen / ydelsen.
 
Alle skabe leveres UDEN at skulle kvittere for modtagelse, dvs du behøver ikke være til stede når skabet ankommer.
Varen henstår efter aflevering for købers risiko på leveringsadressen !
 
  
REKLAMATIONSRET:
Du har som kunde ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Ønsker du som kunde at reklamere skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er konstateret. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.
For nærmere uddybning af Reklamationsretten henvises til afsnittet "Detailoplysninger".
 
FORTRYDELSESRET: Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilles via telefon eller Internettet..  For nærmere uddybning af Reklamationsretten henvises til afsnittet "Detailoplysninger".
 
Returnering af vare:
Skal ske til adressen:
Herning Pengeskabsfabrik A/S
Taksvej 9
7400 Herning
Bemærk at vi ikke modtager returvarer sendt ufranko
Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med varen for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.
  
Evt. refusion af beløb sker altid  via bankoverførsel til på faktura anført køber.
 
 
Detailoplysninger:
 
1. SIKKERHED VED HANDEL PÅ INTERNETTET:
Kære kunde, vi kunne skrive side op og side ned om sikkerhed ved handel på internettet. Vi finder det mere rigtigt at henvise til en af de instanser som konstant overvåger os - nemlig til "Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel". Hjemmesiden gennemgår på systematisk vis hvorledes du som kunde sikrer dig bedst muligt mod misbrug. Er du derfor ikke tryg ved at handle på internettet - så klik ind på net-tjek.dk og se hvorfor din frygt er ubegrundet.
 
2. REKLAMATIONSRET:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt via herning-pengeskabsfabrik.dk. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage (eks. tastatur på elektroniske kodelåse), direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.
 
 
3. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles herning-pengeskabsfabrik.dk  inden rimelig tid efter varens modtagelse. Reklamerer du indenfor 2 måneder vil det anses som værende inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Som kunde opfordres du på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af ekspeditionstiden grundet fejlsøgning.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive pakket om  og der vil blive opkrævet et beløb svarende til udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. 
 
4. TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til herning-pengeskabsfabrik.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.
Testgebyret er kr. 695 pr. time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Inden et testgebyr opkræves vil kunden blive kontaktet  for nærmere aftale om test og gebyr, det aftales skrifteligt inden testen begyndes.
Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om-emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage. 
 
5. FORSVARLIG RETURNERING:
Alle produkter der returneres til herning-pengeskabsfabrik.dk skal være forsvarligt indpakket.
Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.
 
6. DE 14 DAGES FORTRYDELSESRET: I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til transportør ( Postdanmark eller fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres ubrugt og i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af herning-pengeskabsfabrik.dk ud fra en mulig salgsværdi.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en forringelse af salgsværdien. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler kunden. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. 
 
7. SÅDAN RETURNERER DU VAREN:
Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:
a) Du kan nægte at modtage varen når transportør søger at levere varen
b) Du kan modtage varen og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til herning-pengeskabsfabrik.dk. Vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos herning-pengeskabsfabrik.dk.
 
 
 
8. PERSONDATAPOLITIK
 
 
For at du kan indgå aftale med os på herning-pengeskabsfabrik.dk  har vi brug for følgende oplysninger:
 
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Herning Pengeskabsfabrik A/S (cvr no 27931316) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, 
således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Medarbejdere hos Herning Pengeskabsfabrik A/S har adgang til disse. Den ansvarlige herfor er Direktør Jef Jefsen.
Alle data opbevares & håndteres i et externt hosted økonomisystem, hvortil der foreligger en databehandler aftale.
Alle medarbejdere er sikkerhedsgodkendt af Forsvarets Efterretningstjeneste.
Særligt personfølsomme oplysninger opbevares IKKE
                     
Oplysninger afgivet til herning-pengeskabsfabrik.dk behandles fortroligt og videregives ikke.
 
Som kunde hos herning-pengeskabsfabrik.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. 
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse fremgår ligeledes af ordrebekæftelse samt faktura.
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til herning-pengeskabsfabrik.dk 
 
9. COOKIES
Herning-pengeskabsfabrik.dk anvender cookies KUN med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette disse fra din computer, hvordan afhænger af din browser. 
 
Mere om persondata & GPDR se HER