Franz Jäger pengeskabe

(2 produkter)

Pengeskab fra fiktion til virkelighed. Franz Jäger pengeskabe produceret i Herning på licens fra Egmont A/S / Nordisk Film. Du kan vælge nøglelås eller “Egon Olsen” lås (Drejekodelås).

Hos Herning Pengeskabsfabrik har vi taget springet fra de legendariske Olsen Banden-film ind i virkeligheden. Som den eneste virksomhed producerer og sælger vi nu Franz Jäger pengeskabe, alle bygget fra bunden på vores fabrik i Herning. Franz Jäger pengeskabe har spillet en stor rolle i både den danske og tyske filmhistorie. Det er nemlig det pengeskab, som Egon Olsen skulle bryde op hver gang. Hvad mange ikke ved er, at Franz Jäger pengeskabe aldrig har eksisteret i virkeligheden. Indtil vi overtog licensen fra Egmont A/S og Nordisk Film i 2014.

Leder du efter en billigere løsning end Franz Jäger, kan du finde et stort udvalg af værdiskabe i forskellige prisklasser her.

LÅS EFTER DIT VALG

Når du køber et Franz Jäger pengeskab har du mulighed for at vælge mellem nøglelås eller drejekodelås (”Egen Olsen”-låsen):

Drejelås

På hverdagsdansk også kaldet ”Egon Olsen” lås, i sikringsbranchen kaldet mekanisk kodelås. Modsat det man ser i filmene, kan man ikke ”aflytte” disse låse. Låsene et teknisk set det ypperste, der findes, hvad angår finmekanik og præcision. Anvendelsen af disse udfordrer ofte brugeren, man har typisk en kode bestående af 3 tal eks. 22-40-78. Disse tal skal anvendes på en bestem måde for helt grundlæggende at kunne åbne låsen. I praksis er det ikke nok blot at have kendskab til koden, man skal også vide, hvordan man anvender denne.
Brugen af mekanisk kodelås ser du her

Nøglelås

Har du nøglen – har du adgang til skabet. Dette er sagen med nøglelåse kort fortalt. En kode fra en kodelås elektronisk eller mekanisk kan viderebringes til uvedkommende. En nøgle i hånden, ved man hvor man har. Skabe er leveret med 2 nøgler – er der behov for flere nøgler, laves der på Herning Pengeskabsfabrik A/S blot det ønskede antal kopier.

Sortér efter: