Døre vinduer 1627 godkendt

(9 produkter)

Hold bekymringerne ude med en EN1627 godkendt dør

Kom på forkant mod indbrud og øg sikkerhed, ved at installere en EN1627-godkendt dør i din virksomhed eller private hjem. Disse døre sætter stort fokus på den højeste sikkerhed og visse udgaver bruges blandt andet i militærets sikkerhedstjeneste.

Sortér efter:

Hvad betyder EN1627?

EN1627 er betegnelsen for den europæiske standard for test og klassificering af tyverisikrede vinduer og døre. Alt efter styrken på dørene og vinduerne, deles de op i 7 modstandsklasser: RC1 og RC2, op til RC6. Dette er en betegnelsen for, hvor længe det vil tage uvedkommende at nedbryde døren eller vinduet. Derfor vil det tage længere tid at nedbryde en RC6 dør end en RC3 dør.

Hvis du vil høre mere om EN1627, og hvad det betyder for dine døre og gitre, så kan du altid kontakte os på 97 12 32 88, eller besøge vores kontaktside og få mere information.

 

Hvilken indbrudssikret dør eller gitter bør jeg vælge?

Dit valg af en indbrudssikret dør eller gitter bør afhænge af din virksomhedstype. For langt de fleste virksomheder vil en RC3 dør som f.eks. vores sikringsdør EN1627 RC3 være rigeligt. Her vil døren give en passende beskyttelse mod normale former for indbrud og tyveri.

Til gengæld, hvis din virksomhed ligger inde med værdifulde papirer eller værdigenstande, og kan være offer for organiseret indbrud, vil en sikringsdør med højere modstandsklasse være en god idé. Her kan det f.eks. være vores sikringsdøre EN1627 i klasse RC5 eller RC6.

 

Få hjælp til den helt rigtige indbrudssikrede dør eller gitter

Vi har arbejdet med produkter til sikker opbevaring og adgang siden 1922, og vi har derfor mange års erfaring med udvikling og produktion af både pengeskabe, sikringsskabe, nøgleskabe, våbenskabe, værdiskabe og en lang række andre sikkerhedsprodukter. Med en indbrudssikret dør fra os er dine værdigenstande i sikkerhed, og du kan få ro i sindet.