Indbrudssikrede skab til IT udstyr

(8 produkter)

 Skal min virksomhed have et Sikkerhedsgodkendt Serversafe

Cyperangreb er blevet et begreb som vi alle kender til. Vigtigheden af at sikre følsomme oplysninger enten om personer, eller om en virksomhed, er ikke noget vi sætter spørgsmålstegn ved mere. Men overvejer vi at den gamle indbrudstyv faktisk også kan stjæle oplysninger. Ikke bag en skærm, men ved fysisk indbrud?

Rackskabe, også kendt som serverracks- eller serverkabinetter, spiller en afgørende rolle i organiseringen og beskyttelsen af ​​servere og andet netværksudstyr. De er designet til at rumme standardiserede rackmonterede enheder og tilbyder en effektiv metode til at administrere og vedligeholde IT-infrastrukturen.

Hos Herning Pengeskabsfabrik A/S tilbyder vi serversafe-rackskabe der overholder SSF3492 eller EN1143/1 og skabene er derfor designet med ekstra sikkerhedsfunktioner for at beskytte indholdet mod fysiske indbrud i forhold til almindelige serverskabe.

 

Sortér efter:

SSF3492 og EN1143/1

SSF3492 og EN1143/1 stiller krav til sikkerhed ved at fastlægge specifikationer for styrke og modstandsdygtighed mod forskellige former for angreb.

I praksis betyder dette, at serversafe-rackskabe skal gennemgå omfattende testprocedurer for at sikre, at de opfylder normernes krav. Disse tests garanterer, at serverrummets sikkerhedsniveau er i overensstemmelse med branchens standarder.

For organisationer og virksomheder, der håndterer følsomme oplysninger og IT-udstyr er det værd at overveje hvor afgørende den fysiske sikkerhed af servere og it-udstyr, er for at opretholde integriteten og sikkerheden af deres it-infrastruktur.

SSF3492 og EN1143/1 serversafe-rackskabe repræsenterer en pålidelig løsning, der ikke kun lever op til disse normer, men også integrerer avancerede teknologier for at forbedre ydeevnen og funktionaliteten af serverrummet. Ved at investere i sådanne sikkerhedsløsninger kan virksomheder sikre, at deres it-infrastruktur forbliver beskyttet mod trusler og er testet til at modstå fysiske angreb.

 Vil du høre mere?

Ønsker du kompetent rådgivning og vejledning vedrørende vores serversafe og rackskabsløsninger? Så kontakt os her, eller send en mail til info@Herning-Pengeskabsfabrik.dk eller ring på tlf. (+45) 97 12 32 88